Van Bon en Domotica

Domotica is een samentrekking van het Latijnse domus (huis) en tica (een afgeleide van informatica, telematica en robotica). Domotica is de integratie van technologie en diensten met als doel een betere kwaliteit van wonen en leven.

Domotica staat voor velen gelijk aan een hoger leefcomfort. Het koffieapparaat dat 's morgens koffie zet, de sauna die op temperatuur gebracht wordt en de koelkast die een boodschappenlijstje maakt. Maar wist u dat domotica ook een steentje kan bijdragen tot een lager energieverbruik, hygiënische leefomgeving en de veiligheid van uw woning of bedrijf?

Een lager energieverbruik doordat u met één druk op de knop alle verlichting uitzet, de verwarming naar beneden draait en al uw elektrische apparaten worden uitgeschakeld. Hygiënischer omdat een kraan opent bij nabijheid van handen en sluit bij het wegtrekken ervan. Niemand hoeft met schoon gewassen handen een kraan dicht te draaien die met vuile handen geopend is. Veiliger door behulp van camera’s, waardoor u alles in en rondom uw huis of bedrijf in de gaten kunt houden. 

U kunt inbrekers ook op het verkeerde been zetten door op bepaalde tijdstippen de rolluiken op en neer te laten gaan en lichten uit en aan te knippen, zodat uw huis of bedrijf een bewoonde indruk bij uw afwezigheid. Desgewenst programmeert u een noodscenario in. Slecht enkele voorbeelden van wat domotica kan betekenen in uw woning of bedrijf. Ik vertel er graag meer over!'

Oplossingen

Wij denken niet in problemen, maar in oplossingen. Soms zijn deze voor de hand liggend en soms echte breinkrakers, echter kunnen wij iedere vraag aan. Van Bon Elektro is de perfecte verbinding tussen techniek, installatie en functionaliteit.

Service

Wij staan elke dag tot uw dienst voor uw vragen, opdrachten of storingen. Wij proberen altijd zo snel mogelijk te reageren op een storing en begrijpen als geen ander hoe vervelend het kan zijn als uw installatie niet goed functioneert.

Kwaliteit

Wij onderscheiden ons door onze vakkennis, flexibiliteit en service. Daarbij is kwaliteit het sleutelwoord. Bij van Bon hoeft u dus nooit in te leveren op de kwaliteit van uw oplossingen.