Led-expert Van Bon

Van Bon Elektro is ook uw adviseur op het gebied van ledverlichting. De led-markt is heftig in beweging en dat is niet voor niets. Deze technologie is simpelweg hét licht van de toekomst. Voorheen werd deze verlichting voornamelijk aangeboden als vervanging voor gloeilampen, halogeen of tl-verlichting.

Kantoren

Momenteel zien we hoe ledverlichting kantoren verbetert qua werkverlichting, buitenruimten eenvoudig verfraait en energiezuinige en milieuvriendelijke oplossingen biedt.
Op het gebied van ledverlichting valt dus nog ontzettend veel te winnen voor particulieren en bedrijven.

Een lichtplan ontwerpen en uitvoeren is één van onze speerpunten. Om een goed lichtadvies te kunnen geven is er kennis nodig van de technische kanten van licht en verlichting en die hebben wij in huis. Ik vind dat prachtig om te doen want licht is ontzettend belangrijk. Het bepaalt niet alleen de sfeer in de ruimte, licht is zelfs nodig om goed te kunnen functioneren.

Klanten staan vaak versteld van wat licht kan doen met een ruimte, bovendien is ledverlichting ook nog eens goed voor het milieu en uw portemonnee. Er is zoveel mogelijk. Ik vertel u er graag meer over!'

Oplossingen

Wij denken niet in problemen, maar in oplossingen. Soms zijn deze voor de hand liggend en soms echte breinkrakers, echter kunnen wij iedere vraag aan. Van Bon Elektro is de perfecte verbinding tussen techniek, installatie en functionaliteit.

Service

Wij staan elke dag tot uw dienst voor uw vragen, opdrachten of storingen. Wij proberen altijd zo snel mogelijk te reageren op een storing en begrijpen als geen ander hoe vervelend het kan zijn als uw installatie niet goed functioneert.

Kwaliteit

Wij onderscheiden ons door onze vakkennis, flexibiliteit en service. Daarbij is kwaliteit het sleutelwoord. Bij van Bon hoeft u dus nooit in te leveren op de kwaliteit van uw oplossingen.