Intercom systemen

Intercom systemen 

De intercom systemen van Van Bon Elektro zij uiterst geschikt om ongewenste bezoekers buiten te houden. Met onze intercom systemen bouwt u een extra veiligheid in voor uw woning. U ziet immers precies wie er aan uw deur staat, zonder dat u de deur eerst hoeft open te maken. Zo weet u vooraf precies wie u het huis binnenlaat en reduceert u de kans op ongewenste gasten.

Niet alleen het veiligheidsaspect is voor u wellicht interessant, maar ook het gemak en comfort zal u zeker verrassen. Wij kunnen namelijk zorgen voor een intercom systemen dat u zelfs vanaf de bank via een tablet of smartphone kunt bedienen. Zo hoeft u niet op te staan wanneer de bel gaat. U kunt precies zien wie er voor de deur staat en de deur openen op het moment dat u dat wilt.

Oplossingen

Wij denken niet in problemen, maar in oplossingen. Soms zijn deze voor de hand liggend en soms echte breinkrakers, echter kunnen wij iedere vraag aan. Van Bon Elektro is de perfecte verbinding tussen techniek, installatie en functionaliteit.

Service

Wij staan elke dag tot uw dienst voor uw vragen, opdrachten of storingen. Wij proberen altijd zo snel mogelijk te reageren op een storing en begrijpen als geen ander hoe vervelend het kan zijn als uw installatie niet goed functioneert.

Kwaliteit

Wij onderscheiden ons door onze vakkennis, flexibiliteit en service. Daarbij is kwaliteit het sleutelwoord. Bij van Bon hoeft u dus nooit in te leveren op de kwaliteit van uw oplossingen.