Camera en inbraakbeveiliging

Camerabewaking

Met onze producten op het gebied van camerabewaking bieden wij geschikte oplossingen om uw gehele woning of bedrijf te monitoren. Desgewenst kunnen wij ervoor zorgen dat de camerabewaking wordt gekoppeld aan een applicatie op uw smartphone of tablet waarmee u overal ter wereld u bewakingsbeelden live kunt bekijken. 
Of het gaat om 1 of meerdere camera’s in uw woning of bedrijf, wij zorgen ervoor dat alles wat u wenst te observeren duidelijk en betrouwbaar word opgenomen. Wij nemen de gehele installatie en programmering voor onze rekening. Vanaf het advies tot aan de overdracht van uw camerasysteem krijgt u de service die u van ons mag verwachten.
 

Inbraakbeveiliging

In deze tijd is het hebben van een alarminstallatie steeds noodzakelijker. Meer inbraken zijn het gevolg van steeds meer armoede in Nederland. De ontwikkeling op technologisch gebied staat nooit stil. Tegenwoordig kunnen alarmsystemen ook steeds meer. Zo kunnen ze al meldingen geven via een applicatie op uw smartphone of tablet. Het in en uitschakelen van uw alarmsysteem is mogelijk via een applicatie. Persoonlijke alarminstallaties die gericht zijn op de toekomst, kunnen wij van Van Bon Elektro voor u op maat installeren. Wij zorgen ervoor dat u een alarminstallatie krijgt zoals u dat wilt. Onze alarmsystemen kunnen zowel bedraad en draadloos worden aangelegd.

 

Oplossingen

Wij denken niet in problemen, maar in oplossingen. Soms zijn deze voor de hand liggend en soms echte breinkrakers, echter kunnen wij iedere vraag aan. Van Bon Elektro is de perfecte verbinding tussen techniek, installatie en functionaliteit.

Service

Wij staan elke dag tot uw dienst voor uw vragen, opdrachten of storingen. Wij proberen altijd zo snel mogelijk te reageren op een storing en begrijpen als geen ander hoe vervelend het kan zijn als uw installatie niet goed functioneert.

Kwaliteit

Wij onderscheiden ons door onze vakkennis, flexibiliteit en service. Daarbij is kwaliteit het sleutelwoord. Bij van Bon hoeft u dus nooit in te leveren op de kwaliteit van uw oplossingen.