Specialisme

Van alle markten thuis

Van Bon Elektro kan uw datanetwerken aanleggen, ontruimingsinstallaties plaatsen, inspectie en keuringen (NEN1010 en NEN3140 ) van uw huis en bedrijfsinstallaties uitvoeren. Gespecialiseerd in LED-verlichting, camerabeveiliging en domotica systemen voor in en rondom uw huis.

 

Vakkennis

Met een gedegen marktkennis, een breed pakket aan oplossingen en een meer dan uitstekende serviceverlening heeft hij bovendien aandacht voor elk project. Van Bon Elektro staat voor gedegen vakkennis van installatie, onderhoud, renovatie, persoonlijk contact en altijd servicegericht.

 

Oplossingen

Wij denken niet in problemen, maar in oplossingen. Soms zijn deze voor de hand liggend en soms echte breinkrakers, echter kunnen wij iedere vraag aan. Van Bon Elektro is de perfecte verbinding tussen techniek, installatie en functionaliteit.

Service

Wij staan elke dag tot uw dienst voor uw vragen, opdrachten of storingen. Wij proberen altijd zo snel mogelijk te reageren op een storing en begrijpen als geen ander hoe vervelend het kan zijn als uw installatie niet goed functioneert.

Kwaliteit

Wij onderscheiden ons door onze vakkennis, flexibiliteit en service. Daarbij is kwaliteit het sleutelwoord. Bij van Bon hoeft u dus nooit in te leveren op de kwaliteit van uw oplossingen.