Partners

Van Bon Elektro is vanwege zijn betrouwbaarheid, flexibiliteit, vakkennis en service een solide partner voor diverse bedrijven. Het is dan ook niet verwonderlijk dat u zijn naam vaker voorbij hoort komen.

'Samenwerken vind ik enorm belangrijk. Door diverse regionale ondernemers heb ik de stap genomen om voor mezelf te beginnen. Zij waren letterlijk een steuntje in de rug en ik denk dat samenwerken voor elke ondernemer toegevoegde waarde heeft.
Ik heb de etage boven Sanidrome afgehuurd en in de showroom kunnen wij u gedegen advies geven. Indien gewenst met hulp van Paul Cleven een designer met een unieke kijk op uw woning of bedrijf.

De juiste mensen en bedrijven om je heen hebben maakt het werk zoveel leuker, makkelijker en mooier!'

Oplossingen

Wij denken niet in problemen, maar in oplossingen. Soms zijn deze voor de hand liggend en soms echte breinkrakers, echter kunnen wij iedere vraag aan. Van Bon Elektro is de perfecte verbinding tussen techniek, installatie en functionaliteit.

Service

Wij staan elke dag tot uw dienst voor uw vragen, opdrachten of storingen. Wij proberen altijd zo snel mogelijk te reageren op een storing en begrijpen als geen ander hoe vervelend het kan zijn als uw installatie niet goed functioneert.

Kwaliteit

Wij onderscheiden ons door onze vakkennis, flexibiliteit en service. Daarbij is kwaliteit het sleutelwoord. Bij van Bon hoeft u dus nooit in te leveren op de kwaliteit van uw oplossingen.